Gravid i uke 31 og 32Uke 31


Livmoren begynner å nærme seg den nedre kanten av ribbeina, og mange føler at de blir tyngre. Det kan ha gått opp ca 8-10 kg. Hvor mye du opp i vekt er forskjellige. I MVC, kan du få råd om hvor mye det er helt riktig å legge på seg.
 
Fosteret veier ca 1,6 kg. Lengden er ca 43 centimeter. Fingerneglene har vokst enda mer og nå fingertuppen. Fosteret kan feste blikket og ser bedre skille mellom lys og mørke. Det virker som det kan også begynne å gjenkjenne og reagere på musikk spilles av gjentatte ganger.

Uke 32

Nå kan du møte jordmor på fødeklinikk oftere enn tidligere i svangerskapet. Noen ganger, til en ekstra ultralyd ved 32 uker sjekke at barnet vokser som det skal.
 
De tunge jobbene kan søke til trygdekassen om å få svangerskapspenger, som kan tas ut fra nå av. Graviditet Pengene er for friske gravide kvinner på grunn av jobb design kan ikke fungere. Hvis du ønsker å gå et kurs som forbereder seg til fødselen, er det på tide å velge dette nå.
 
Fosteret veier ca 1,8 kg, og er rundt 44 cm lang. Ved første baby, barnet allerede har avgjort med hodet ned. For kvinner med tidligere leveranser kan ta opptil 37 uker før babyen til sengs med hodet ned.

Copyright © 2013-2024 www.hvilkenuke.com - Privacy & Terms.