Gravid i uke 7 og 8Uke 7


Nå føler deg mer og mer gravid. Magen kan føle deg oppblåst fordi tarmer vil avta og du kan være syk og sliten. Noen har allerede gått opp i vekt.
 
Embryoet er omtrent sju millimeter lang. Det bør være øynene er synlige som to fordypninger på hver side av hodet, og begynner å bli mørkt pigment. En krøll å dekke øyet er i ferd med å dukke opp. På sidene av hodet er også noen små knopper, som senere vil fusjonere og danne det ytre øret. Nesen er utvikling og dannelse av brusk- ansatser til skjelettet. Munn og nese er fortsatt et vanlig hull, hvor tungen begynner å dannes.
 
Armer og ben dukker opp, og det er en topp og bunn på dem. Hender begynner å vises som små padleårer. Tidlig i utviklingen av embryoet er tilbake end noe som en hale, som vanligvis forsvinner i uke ni.
 
Embryoet har begynt å danne seg blod, og hjertet pumper blod rundt blodårene som allerede er utviklet. Hjertet sitter i en bule i midten av embryoet like over häftstjälken, den fremtidige navlestrengen. Nå kan du se det på en ultralyd hjertet slo.

Uke 8


Nå voksende livmor og bli like stor som en appelsin, men det er ennå ikke mulig å vite basis. Noen trenger å urinere oftere enn vanlig. En årsak kan være at livmoren trykker på blæren.
 
Embryoet er omtrent en og en halv inches lang. Så langt fosteret lengde målt som en rett linje fra hode til hale.
 
Nå kan fosteret gjøre noen enkle bevegelser. Armen har fått en albue, hendene begynner å vokse ut fingrene med webbing mellom og tær begynner å utvikle seg. Øynene blir øyelokk, men er fortsatt langt ut på siden av hodet. I munnen holder ganen, tungen og tennene utsatt for å bli dannet.
 
En liten del av tarmen er i ledningen like utenfor mage. Det er fordi tarmen vokser så fort at de ikke får plass inne i kroppen.

Copyright © 2013-2024 www.hvilkenuke.com - Privacy & Terms.