Gravid i uke 9 og 10Uke 9


Embryoet er nå litt over to inches lang. Det begynner å bli et ansikt med øyne og ører og hode har fått en hals. Evner til nesen begynner å vises. Fingrene har vokst ut lenger og svømmehuden mellom dem begynner å forsvinne. Tærne er også under utvikling. Halen som var tidligere i embryo bakenden forsvinner nå.
 
De indre deler av kjønnsorganer, eggstokker eller testikler, er allerede tilgjengelig. Den ytre kjønnsorganene er nå dannet fra to bretter og en liten spire knopp over dem. Nå i begynnelsen ser det samme ut av alle fostre enten de er gutter eller jenter.
 
Hjernen og nervesystemet utviklingen går fremover i et godt tempo.

Uke 10

Fra denne uken kalt embryo fosteret. Nå er de fleste av kroppens organer. I fremtiden, de begge vokse og begynne å jobbe.
 
Nervecellene blir nå utviklet intensivt. Fosteret er omtrent tre centimeter lang og veier ca fem gram. Hodet er meget stor, så stor som resten av kroppen. Fosteret har vært hånd og ankel leddene. Fingrene har små spiker begynte å bli dannet, og også runde fingertupper.
 
Øyne og nese er klart synlig. Tidligere øynene langt ut til sidene av hodet, men nå er de nesten i rett sted. Øremuslingen formen er dannet av de små knopper av anlegg mot hverandre.
 
Rundt uke 10 vanligvis immatrikulert ved fødepoliklinikken, MVC. Hvor kan du deretter jevnlig for å sjekke at de selv og fosteret har det bra
Copyright © 2013-2024 www.hvilkenuke.com - Privacy & Terms.